Vad vill du boka?

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Apoteket

Som komplement till ett fysiskt möte med en av våra diplomerade hudvårdsrådgivare i butik, erbjuder vi dig under mars månad en möjlighet att få tips och rådgivning av en hudvårdsrådgivare via ett digitalt möte på Skype eller FaceTime.

Tjänsten kräver att du har en telefon eller dator med tillgång till Skype videosamtal alternativt en iPhone, iPad eller Apple-dator med tillgång till FaceTime videosamtal. För att rådgivningen ska gå att genomföra krävs det även att du har en stabil uppkoppling mot internet, helst via WiFi.

Så här går det till:

1. Välj och boka en tid som passar dig -
Fyll i dina kontaktuppgifter vid bokningen samt ange vilken tjänst du vill använda för rådgivningen. Om du föredrar Skype måste du ange ditt Skypenamn i bokningen så att vi kan kontakta dig. Har du några specifika önskemål vad du vill prata om, fyller du i det i fältet Anteckningar.

2. Bokningsbekräftelse via mejl och SMS -
Efter att du bokat din tid, skickas en bokningsbekräftelse till dig via e-post och SMS med instruktioner inför rådgivningen.

3. Kontaktförfrågan måste godkännas -
Om du har valt att göra rådgivningen via Skype kommer du att få en kontaktförfrågan på morgonen samma dag som rådgivningen äger rum. Vi skickar även en SMS-påminnelse att kontrollera att du accepterat vår kontaktförfrågan.

4. Påminnelse 1 timme innan bokad tid -
En timme innan din rådgivning startar, skickar vi ytterligare en påminnelse så du inte glömmer din tid.

Säkerställ:

- att du har accepterat kontaktförfrågan från Apoteket på Skype
- att du har en fungerande internetuppkoppling
- att du kan prata ostört.

5. Vår hudvårdsrådgivare ringer upp dig -
Vid tiden för rådgivningen kommer vår hudvårdsrådgivare att ringa upp dig via den tjänst som du angett vid bokningen - Skype eller FaceTime.

6. Rekommendationer skickas via mejl -
Efter avslutad konsultation kommer du att få ett uppföljningsmail som sammanfattar råd och rekommendationer du fått under samtalet.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Uddmansgatan 7
941 32 Piteå
Strömsnäs-Pitholm
Öppna i Google Maps 🗗